Logo Stede Broec
Verleende omgevingsvergunning perceel Industrieweg 30a te Grootebroek, Stede Broec

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° van de Wabo een omgevingsvergunning hebben verleend voor het oprichten van een bedrijfsruimte op het perceel Industrieweg 30a te Grootebroek. De vergunning heeft betrekking op de activiteiten “Bouwen” en “Planologisch strijdig gebruik”.

Het besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het eerder ter inzage gelegen ontwerp daarvan.

De aanvraag en de beschikking met bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 13 december 2012 gedurende zes weken tijdens de openstelling ter inzage bij de afdeling VROM/Bouwen op de 1e verdieping in het gemeentehuis.

Daarnaast zijn de stukken gedurende deze periode te raadplegen op de website van de gemeente en via http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0532.Pbindustrieweg30-VG01

Tegen het besluit kan gedurende de terinzagelegging een beroepschrift worden ingediend bij de Rechtbank Alkmaar, sector bestuursrecht, postbus 251, 1800 BG Alkmaar door:

  • Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient tenminste de naam en het adres van de indiener, een omschrijving van het besluit waartegen het is gericht en de gronden van het beroep te bevatten. Aan de rechtbank moet een griffierecht worden betaald.

Het besluit blijft van kracht, ook als daartegen beroep is ingesteld. Degene die een beroepschrift heeft ingediend en wil dat het besluit wordt geschorst of dat de rechter een voorlopige voorziening treft, kan een verzoek doen aan de Rechtbank. Ook hiervoor moet een griffierecht worden betaald. Voor de hoogte van het griffierecht verwijzen wij u naar www.rechtspraak.nl.

Naar boven