Logo Tilburg
Ontwerpbestemmingsplan Zwaluwenbunders, Tilburg

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Zwaluwenbunders van maandag 24 december 2012 tot en met maandag 4 februari 2013 ter inzage ligt.

Het plangebied is gelegen ten noordoosten van de Burgemeester Bechtweg en wordt globaal begrensd door de Burgemeester Bechtweg aan de zuidzijde, de Zwaluwsestraat aan de westzijde en de bosschages van Hazennest-Oost aan de oostzijde. Aan de noordzijde gaat het plangebied over in het buitengebied. Het bestemmingsplan Zwaluwenbunders is gericht op de ontwikkeling van een bedrijventerrein.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende de genoemde termijn ter inzage in de Stadswinkel, Stadhuisplein 128 (ingang naast Paleis), geopend op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 11.00 uur zonder afspraak. Na dit tijdstip kunt u alleen op afspraak terecht. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 14013 of door online een afspraak te maken via www.tilburg.nl.

Ook zijn de stukken te bekijken en/of te downloaden op www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer NL.IMRO.0855.BSP2010021).

Zienswijzen

Een ieder kan, gedurende de genoemde termijn, schriftelijk dan wel mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp kenbaar maken bij de gemeenteraad. De raad zal bij vaststelling van het bestemmingsplan tevens een besluit nemen op de ingebrachte zienswijzen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de Gemeenteraad, Postbus 90155, 5000 LH te Tilburg, onder vermelding van 'Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Zwaluwenbunders'. Uw mondelinge zienswijze kunt u doorgeven aan de behandelend ambtenaar via telefoonnummer 013 542 85 63. Ook is het mogelijk om via www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen uw zienswijze in te dienen.

Tilburg, 21 december 2012

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg, mr. P.G.A. Noordanus, burgemeester

drs. G.G.H.M. Haanen MBA, secretaris

Naar boven