Logo Dinkelland
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Deurningerstraat 22, Dinkelland

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken in overeenstemming met artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 11 december 2012 het bestemmingsplan “Deurningerstraat 22” gewijzigd heeft vastgesteld.

Ten opzichte van het ontwerp-bestemmingsplan is één aanpassing doorgevoerd. Namelijk dat middels een aanpassing in artikel 3.4 lid 1 wordt het mogelijk gemaakt dat de aanwezige recreatieve bedrijven op het erf aan de Deurningerstraat 22 ook een vergunning kunnen krijgen voor het schenken van alcoholische dranken.

Het vastgestelde plan met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van vrijdag 21 december 2012 voor de periode van 6 weken tijdens de openingsuren bij de receptie in het gemeentehuis te Denekamp ter inzage.

Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via de landelijke website door middel van de link

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1774BUIBPDEURNINGSTR22-0401

De bronbestanden zijn te vinden op http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/dinkelland/RO_Online/manifest.xml

Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kunt u een beroepschrift indienen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, wanneer u:

  • tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebt ingediend;

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen;

Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

De Raad van State geeft bericht over de hoogte van het griffierecht en de wijze waarop dit moet worden betaald.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het beroep heeft geen schorsende werking.

Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State dan wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist. Ook voor het behandelen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven