Logo Ridderkerk
Verleende omgevingsvergunning Oudelande 7, Ridderkerk

De gemeente werkt mee aan de vestiging van een hoveniersbedrijf met bijbehorende nieuwbouw aan de Oudelande 7. Dit kan op grond van artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). De gemeenteraad heeft op 31 mei 2012 besloten een ontwerpverklaring van geen bedenkingen af te geven. De ontwerpomgevingvergunning heeft ter inzage gelegen vanaf 19 oktober 2012 tot en met 29 november 2012. Er zijn geen zienswijzen ingediend.

Wilt u de verleende omgevingsvergunning, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en bijbehorende stukken bekijken?

Dat kan vanaf 14 december 2012 tot en met 25 januari 2013:

  • via de internetsite van de gemeente Ridderkerk op www.ridderkerk.nl (gemeente Ridderkerk - publicaties - ter inzage);

  • via de landelijke website op ruimtelijkeplannen.nl;

  • in het Gemeentelijk Service Centrum van de gemeente Ridderkerk (Koningsplein 1) bij de balie Bouwen en Wonen.

Niet alle bijlagen (zoals bouwtekeningen) zijn via internet in te zien.

Beroep

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht, kunnen tegen de verleende omgevingsvergunning een gemotiveerd beroepsschrift indienen bij de Rechtbank Rotterdam, ter attentie van de sector bestuursrecht, Postbus 50950, 3007 BM in Rotterdam. Voor de behandeling van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

De termijn voor het indienen van een beroepsschrift bedraagt zes weken. Deze termijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop de omgevingsvergunning ter inzage is gelegd, te weten op 14 december 2012.

Indien u van mening bent dat er een spoedeisend belang is om het besluit niet in werking te laten treden, kunt u de Voorzieningenrechter van de Rechtbank verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Voor de behandeling van zowel een beroepschrift als een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

De omgevingsvergunning wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De omgevingsvergunning treedt niet in werking voordat op dat verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Naar boven