Logo Halderberge
Verleende omgevingsvergunning uitgebreide voorbereidingsprocedure met planafwijking Gasleiding, Halderberge

Burgemeester en wethouders van de gemeente Halderberge maken bekend dat onderstaande omgevingsvergunning(en) is verleend:

Het aanleggen van nieuwe 40 bar gastransportleidingen Z-520-37 en Z-520-36 (aanvraagnummer: 2012/0295/OV, verzenddatum: 28-11-2012 en NL.IMRO.1655.AWF0007-C001). Plaatselijk bekend traject vanaf het meet- en regelstation in Zegge, zuidelijk van de kern Bosschenhoofd, naar de bestaande gasleiding in de richting van Rucphen. En plaatselijk bekend traject vanaf de aftakking van de bestaande leiding bij het pompstation van Brabant Water en vervolgens parallel aan het spoor richting Etten-Leur tot aan de kruising met het spoor bij Isover.

Belanghebbenden kunnen gedurende zes weken met ingang van de dag na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd (5 december 2012) beroep instellen. Het beroepschrift moet door de indiener worden ondertekend en bevat: naam en adres van de indiener, de verzenddatum van het beroepschrift, een vermelding van het besluit waartegen het beroep zich richt en een motivering. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Breda, Sector bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA te Breda. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet. Belanghebbenden kunnen, indien onverwijlde spoed dat vereist en indien zij tevens een beroepschrift hebben ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening (waaronder schorsing) indienen bij de Rechtbank Breda, Sector bestuursrecht, T.a.v. de Voorzieningenrechter, Postbus 90006, 4800 PA te Breda. Voor het in behandeling nemen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening heeft automatisch opschortende werking totdat door de rechter op dat verzoek is beslist

Naar boven