Logo ’s-Hertogenbosch
Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld’, ’s-Hertogenbosch

Ontwerpbestemmingsplan op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening

Het college van burgemeester en wethouders maakt de terinzagelegging bekend van ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld’ (NL.IMRO.0796.0002071-1301) met ingang van 17 december 2012 gedurende zes weken.

Het bestemmingsplan omvat de gronden die behoren tot de bestaande bedrijventerreinen De Rietvelden, De Vutter en Het Ertveld inclusief de tussenliggende wegen en waterstructuur en de bijzondere functies van het Brabanthallenterrein en de jachthavens c.a..

In het bestemmingsplan worden de bouw- en gebruiksmogelijkheden van de gronden binnen het bedrijventerrein vastgelegd met inachtneming van bestaande rechten. De regels van het plan zijn gericht op een goede ruimtelijke ordening en bieden rechtszekerheid voor burgers en bedrijven. Daarnaast is in het plan een regeling opgenomen met betrekking tot het verdelen van de op het bedrijventerrein nog beschikbare geluidsruimte.

Wilt u reageren?

In de periode dat een ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan iedereen hierop schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad indienen. Wilt u reageren op een ontwerpbestemmingsplan?

  • Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: De gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch.

  • Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u een afspraak maken. Bel met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel. (073) 615 56 04.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden. Hebt u geen internet? In de hal van het Stadskantoor kunt u gebruikmaken van computers met internet.

Algemene informatie

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Tel. (073) 615 51 55

E-mail: gemeente@s-hertogenbosch.nl

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Openingstijden Stadskantoor:

  • maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur;

  • dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

’s-Hertogenbosch, 14 december 2012

Naar boven