Vastgesteld bestemmingsplan 'Buitengebied Holten, Oude Deventerweg 51, Rood voor Rood'

De gemeenteraad heeft in de raadsvergadering van 2 februari 2012 het volgende vastgesteld:

  • bestemmingsplan ‘Buitengebied, Oude Deventerweg 51 Holten, Rood voor Rood’.

Dit plan heeft als doel om in het kader van het gemeentelijk rood-voor-rood beleid het agrarisch bouwblok aan de Oude Deventerweg 51 te verkleinen en een compensatiekavel aan de Oude Deventerweg ongenummerd (tegenover nr. 59) planologisch mogelijk te maken.

Het plan is digitaal raadpleegbaar en beschikbaar

Het plan is digitaal raadpleegbaar. Ga naar onze website www.rijssen-holten.nl onder actueel/bekendmakingen/. Hier vindt u een link naar de raadpleegomgeving en een link naar de digitale bronbestanden.

Wilt u toch graag een papieren exemplaar inzien dan kunt u terecht bij de medewerkers van de afdeling Wonen en Ondernemen of tijdens openingsuren bij het loket Wonen en Ondernemen in de publiekshal van het gemeentehuis, Schild 1 in Rijssen.

Meer informatie

U kunt vanaf woensdag 15 februari 2012 t/m woensdag 28 maart 2012 het desbetreffende bestemmingsplan inzien bij de medewerkers van de afdeling Wonen en Ondernemen aan het loket in de ontvangsthal van het gemeentehuis, Schild 1 in Rijssen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met een medewerker van het team Administratief en Juridisch, t (0548)-854 837. Vanaf donderdag 16 februari 2012 kan gedurende 6 weken door een belanghebbende beroep worden ingesteld tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als er tijdens deze termijn, naast het instellen van beroep, geen verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend treedt het bestemmingsplan in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn

Naar boven