Logo Putten
Ontwerpbestemmingsplan en -beeldkwaliteitplan ‘Hoek van Damstraat’, Putten

Van 13 december 2012 tot 24 januari 2013 ligt in het gemeentehuis, afdeling Bouwen, Ruimte-lijke ordening en Milieu, (kamer V-5) voor eenieder ter inzage het ontwerpbestemmingsplan en beeldkwaliteitplan "Hoek Van Damstraat".

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de hoek van de Van Damstraat, Da Costastraat en de Garderenseweg te Putten. Woningstichting Putten is voornemens om op deze locatie 36 nieuwe woningen te realiseren en de reeds aanwezige woningen ten behoeve van de voorgenomen herontwikkeling te slopen.

Voor het plangebied is tevens een beeldkwaliteitplan opgesteld. Deze is als bijlage in de toelichting van het bestemmingsplan opgenomen. Het geeft een beschrijving van de nagestreefde beeldkwaliteit voor het gebied.

Het ontwerpbestemmingsplan en het -beeldkwaliteitplan kunnen worden ingezien op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur. Tevens kunnen de stukken op afspraak, telefoonnummer (0341) 359 739, buiten de hiervoor genoemde uren en op donderdagavond worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt via hetzelfde telefoonnummer. Het bestemmingsplan is ook digitaal in te zien via de website www.ruimteliikeplannen.nl, onder nummer NL.IMRO.0273.BPhoekvdamstraat-ON01 en is als pdf-bestand te bekijken op de gemeentelijke website www.putten.nl > direct naar > be-stemmingsplannen.

Over het ontwerpbestemmingsplan en het -beeldkwaliteitplan kan iedereen binnen de termijn dat deze ter inzage liggen, zowel schriftelijk (wat de voorkeur heeft) als mondeling, zienswijzen kenbaar maken bij de gemeenteraad. Daarvoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0341) 359 739.

Naar boven