Ontwerp-uitwerkingsplan ‘Meerstraat, uitwerkingsplan Ree/Vos’

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.6. van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat van vrijdag 24 februari 2012 tot en met donderdag 5 april 2012 het onderstaande uitwerkingsplan met daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt tijdens de openingsuren terecht in het informatiecentrum.

Het plan is ook te raadplegen via de website www.veldhoven.nl. Trefwoord ‘bestemmingsplan Meerstraat’

Naam

Uitwerkingsplan ‘Meerstraat, uitwerkingsplan Ree/Vos’.

Omschrijving

Volgens het vigerende bestemmingsplan ‘uitwerkingsplan Meerstraat’ kunnen er 4 woningen worden gebouwd binnen het plangebied, waarvoor deze planwijziging geldt. In het nieuwe uitwerkingsplan van het moederplan ‘Meerhoven’ wordt de bestemming bijzondere woondoeleinden toegekend, waarbij vier groepswoningen mogelijk worden gemaakt ten behoeve van verzorgd wonen door jongere woonzorgbehoeftigen. Er kunnen in totaal 24 jongeren worden gehuisvest.

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp-uitwerkingsplan deze betrekking heeft.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14 040.

Hebt u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neemt u dan telefonisch contact op met de gemeente via telefoonnummer 14040 of via email gemeente@veldhoven.nl

Veldhoven, 22 februari 2012

Naar boven