Vooraankondiging 1.3.1. bro ‘uitwerkingsplan Meerstraat, gebied tussen Ree en Vos' en 'bestemmingsplan Schoot 16–19’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een nieuwe uitwerking voorbereiden van het huidige uitwerkingsplan Meerstraat voor een gebied, gelegen tussen de Ree en de Vos.

  • Het nieuwe uitwerkingsplan voorziet in de wijziging van de bestemming ‘wonen’ in ‘bijzondere woondoeleinden’, waarbij vier groepswoningen mogelijk worden gemaakt ten behoeve van verzorgd wonen door jongere woonzorgbehoeftigen. Er kunnen in totaal 24 jongeren worden gehuisvest.

Tevens maken zij bekend dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor de percelen Schoot 16 en 19.

  • Het bestemmingsplan voorziet in beëindiging van het agrarisch bedrijf aan de Schoot 19 en een verplaatsing van de bedrijfsactiviteiten naar het perceel Schoot 16. Op het perceel Schoot 19 zal de bestemming gewijzigd worden naar een woonbestemming.

Op grond van deze vooraankondiging:

  • Zullen geen stukken betreffende de voornemens ter inzage gelegd worden;

  • zal geen gelegenheid worden geboden zienswijzen omtrent deze voornemens naar voren te brengen;

  • zal geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid worden gesteld advies uit te brengen over deze voornemens.

Zodra het ontwerpuitwerkingsplan en het ontwerpbestemmingsplan gereed is voor officiële publicatie, zal het gedurende zes weken ter inzage worden gelegd op het gemeentehuis, Meiveld 1 te Veldhoven.

Over de terinzagelegging van het ontwerp-uitwerkingsplan zal een publicatie worden geplaatst in De Ahrenberger, de Staatscourant en op www.veldhoven.nl. Tijdens de terinzagelegging heeft u de gelegenheid om zienswijzen tegen het ontwerpwijzigingsplan en het ontwerpbestemmingsplan in te dienen.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling van de gemeente Veldhoven,

e-mailadres: gemeente@veldhoven.nl, tel. 14 040.

Veldhoven, 15 februari 2012

Naar boven