Vaststelling bestemmingsplan Grootschalige Infrastructuur ter inzage

Burgemeester en wethouders van Barendrecht maken bekend dat de gemeenteraad op 31 januari 2012 het bestemmingsplan Grootschalige Infrastructuur heeft vastgesteld. Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op alle grote infrastructurele werken binnen de gemeente Barendrecht, te weten: de snelwegen A15 en A29 alsmede het gehele spoorwegnet van de gemeente. Daarbij maakt het bestemmingsplan de vastgestelde tracébesluiten voor de verbreding van de A15 en A29 mogelijk.

Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan Grootschalige Infrastructuur heeft de gemeenteraad geen wijzigingen aangebracht.

Het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken kunt u inzien in de periode 10 februari t/m

23 maart 2012 bij het gemeentelijke Servicecentrum. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00−15.00 uur en maandag- en woensdagavond van 18.30−20.00 uur. Ook is het bestemmingsplan digitaal beschikbaar op de site van de gemeente www.barendrecht.nl → actueel → ter inzage → ruimtelijke ordening en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

U kunt uw beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer J.P. van den Berg via telefoonnummer 14 0180.

Naar boven