Logo Graft-De Rijp
Bekendmaking verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure bouw Schapenschuur en werkzaamheden t.b.v. Erfverharding, perceel f506, De Rijp, Graft-De Rijp

Burgemeester en wethouders van gemeente Graft-De Rijp maken bekend dat de volgende omgevingsvergunning is afgegeven, waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing is:

- Kadastrale perceel gemeente Graft-De Rijp, sectie F, nummer 506 aan het Oostdijkje te De Rijp

Het bouwen van een schapenschuur en werkzaamheden t.b.v. erfverharding

Dossiernummer: WABO 2011-0005, Verzenddatum beschikking: 5 december 2012

Deze beschikking treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking. U kunt deze omgevingsvergunning inzien in het gemeentehuis bij de afdeling Ruimte en Welzijn (0299-391950). Tegen het besluit kunnen belanghebbenden, alsmede belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten met betrekking tot het voornemen geen danwel niet (tijdig) een zienswijze hebben ingebracht, binnen 6 weken na bekendmaking schriftelijk en gemotiveerd een beroepschrift indienen. Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Het beroepschrift dient te worden gericht aan de rechtbank Alkmaar, Sector Bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG ALKMAAR.

Indiening van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Indien u van oordeel bent dat u door onmiddellijke uitvoering van deze beschikking onevenredig in uw belangen wordt geschaad, kunt u een verzoek om schorsing of een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Alkmaar, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar. Voor het verzoek om voorlopige voorziening geldt de voorwaarde dat in ieder geval tegelijkertijd een beroepschrift is ingediend.

Naar boven