Logo De Marne
Vaststelling wijzigingsplan ‘Voormalige bibliotheek Zuster A. Westerhofstraat Leens’, De Marne

Burgemeester en wethouders van De Marne maken bekend dat zij op 27 november 2012 het wijzigingsplan ‘Voormalige bibliotheek Zuster A. Westerhofstraat Leens’ (planidentificatienummer NL.IMRO.1663.GK2007herz06-VS01) ongewijzigd hebben vastgesteld. Het plan voorziet in de realisatie van een woning in combinatie met een aan-huis-verbonden bedrijf in het voormalig bibliotheekpand aan de Zuster A. Westerhofstraat 21, 9965 PH, in Leens.

U kunt het wijzigingsplan van 14 december 2012 tot en met 24 januari 2013 inzien in het gemeentehuis van De Marne, R. Ritzemastraat 2 in Leens. Het wijzigingsplan is daarnaast beschikbaar op de gemeentelijke website www.demarne.nl.

Gedurende de termijn van tervisielegging kunnen belanghebbenden tegen het vastgestelde wijzigingsplan beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na de beroepstermijn tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Naar boven