Logo Castricum
Projectbesluit Rijksweg 136 in Limmen, Castricum

Publicatie vaststelling projectbesluit Rijksweg 136 in Limmen

Burgemeester en wethouders van Castricum maken als gevolg van het bepaalde in artikel 3.10 juncto artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (oud) bekend dat zij bij besluit van 10 december 2012 het projectbesluit ‘Rijksweg 136 in Limmen’ hebben vastgesteld.

Het projectbesluit en overige relevante stukken liggen met ingang van 13 december 2012 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het plan te raadplegen op www.castricum.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO. 0383.PBL10Rijksweg136-VS01.

Het projectbesluit voorziet in de bouw van een woning, op het terrein achter de woning Rijksweg 136 in Limmen.

Beroep

Een belanghebbende kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij de Sector Bestuursrecht van de Rechtbank Alkmaar (Postbus 251, 1800 BG). Binnen de beroepstermijn kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Rechtbank Alkmaar. Voor het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

De werking van een besluit wordt door indiening van een beroepschrift niet opgeschort. Daarvoor kan, indien onverwijlde spoed dat vereist, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank, Sector Bestuursrecht (postbus 251, 1800 BG Alkmaar); voorwaarde is dat tevens een beroepschrift is ingediend. Voor de behandeling van een verzoek is griffierecht verschuldigd.

Castricum, 12 december 2012

Burgemeester en wethouders van Castricum.

Naar boven