Logo Kaag en Braassem
Ontwerpomgevingsvergunning Oudelandsedijk in Woubrugge, gemeente Kaag en Braassem

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend. Op 27 november 2012 hebben zij een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag om omgevingsvergunning voor het verbeteren van een gedeelte van de boezemkade rond de Oudendijksepolder in Woubrugge. De vergunning omvat de activiteiten werk of werkzaamheden uitvoeren en afwijken van het bestemmingsplan Buitengebied Jacobswoude.

Het ontwerp van de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 13 december 2012 t/m woensdag 23 januari 2013 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden, of op afspraak. U kunt de stukken ook inzien op onze website, www.kaagenbraassem.nl.

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning bij het college kenbaar maken. Als u dit mondeling wilt doen, verzoeken wij u hiervoor een afspraak te maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan het college van de gemeente Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met of een van onze klantadviseurs, tel. (071) 332 72 72, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

Naar boven