Logo Bergen (Li)
Ontwerpbestemmingsplan ‘Beleidsregel tijdelijke huisvesting mantelzorg’ Gemeente Bergen (L)

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Beleidsregel tijdelijke huisvesting mantelzorg”, met IDN “NL.IMRO.0893.BP12017GEMBERGEN-ON01” ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan betreft een zogenaamd facetbestemmingsplan voor het grondgebied van de hele gemeente. Dit betekent dat de geldende bestemmingsplannen op onderdelen worden herzien. Door vaststelling van het bestemmingsplan voor de mantelzorgregeling worden meerdere bestemmingsplannen tegelijkertijd herzien. Met deze nieuwe beleidsregel beschikt de gemeente Bergen over een uniform beleid voor mantelzorg. Het nieuwe beleid biedt ook meer mogelijkheden tot het kunnen verlenen van mantelzorg aan mantelzorgbehoevenden.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan “Beleidsregel tijdelijke huisvesting mantelzorg” en het ontwerpbesluit liggen van 12 december tot en met 23 januari 2013 ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Nieuw Bergen. U kunt de stukken inzien tijdens de openingstijden van het Klant Contact Centrum. U kunt het digitale plan ook inzien op www.bergen.nl.

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp kenbaar maken bij de gemeenteraad van Bergen, postbus 140, 5854 ZJ Bergen.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken bij het Klant Contact Centrum. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Vragen

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum, telefonisch bereikbaar via nummer (0485) 34 83 83.

Naar boven