Logo Nieuwkoop
Achterweg 4 te Zevenhoven (Gemeente Nieuwkoop), besluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning, Nieuwkoop

Achterweg 4 te Zevenhoven (Gemeente Nieuwkoop), besluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning op grond van artikel 2.12, lid 2 van de Wabo

Burgemeester en wethouders van Nieuwkoop maken bekend dat zij hebben besloten om, met toepassing van artikel 2.12, lid 2 van Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een omgevingsvergunning te verlenen voor de periode van drie jaar voor:

Het plaatsen van een tijdelijke woonunit op het perceel Achterweg 4 te Zevenhoven, (registratie nr. W-2012-0197).

Met het besluit, dat voorzien is van een motivatie, wordt afgeweken van het bestemmingsplan Landelijk gebied Liemeer. Het besluit om de omgevingsvergunning te verlenen is op 4 december 2012 verzonden aan de aanvrager en op die manier op de wettelijk voorgeschreven wijze bekend gemaakt.

Beroep

Het besluit tot het verlenen van de afwijking van het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning is voorbereid met de uitgebreide voorbereidingsprocedure, zoals bedoeld in artikel 3.10 e.v. van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Dat betekent dat er tegen het besluit rechtstreeks beroep kan worden ingesteld bij de rechtbank ’s-Gravenhage. Beroep kan alleen ingesteld worden door een belanghebbende die een zienswijze heeft ingediend of een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij geen zienswijzen tegen de ontwerpbeschikking naar voren heeft gebracht. Beroep kan worden ingesteld binnen zes weken na de dag van bekendmaking van het besluit. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Het besluit ligt tot zes weken na de dag van verzending ter inzage bij het Klant Contact Centrum, Teylersplein 1 te Nieuwveen.

Naar boven