Logo Nunspeet
Ontwerpbestemmingsplan Nunspeet Noord-Oost, Nunspeet

Met ingang van woensdag 12 december 2012 ligt in het Klantcontactcentrum (KCC) gedurende zes weken voor eenieder ter inzage het ontwerp van bestemmingsplan Nunspeet Noord-Oost. Het ontwerpbestemmingsplan is ook via www.nunspeet.nl/actueel/bekendmakingen en www.ruimtelijkeplannen.nl raadpleegbaar.

Het bestemmingsplan geldt voor de woonwijken ten noorden van de Elburgerweg, de woonwijkern in Nunspeet-Oost, de sportvelden van de Wiltsangh en het gebied dat aan de Nunspeetzijde van de toekomstige rondweg valt. De bestaande bouw- en gebruiksmogelijkheden zijn in het plan actueel bestemd zodat wordt voldaan aan de actualisatieplicht.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met mevrouw S.K. Lokhorst van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via doorkiesnummer (0341) 25 92 31

Naar boven