Logo Leusden
Wijzigingsplan Asschatterweg 225, Leusden

Vanaf donderdag 13 december 2012 tot en met woensdag 23 januari 2013 ligt het vastgestelde wijzigingsplan Asschatterweg 225 ter inzage. Tijdens deze periode kunt u het wijzigingsplan en bijbehorende stukken inzien op www.leusden.nl/bestemmingsplannen . U kunt het wijzigingsplan ook inzien bij het omgevingsloket op werkdagen tussen 9:00 en 12:00 uur.

Het wijzigingsplan

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leusden maken bekend, dat zij op 4 december 2012 het wijzigingsplan Asschatterweg 225 hebben vastgesteld. Het wijzigingsplan betreft het vergroten van het perceel Asschatterweg 225. Met deze planologische wijziging kan een werktuigenloods worden gerealiseerd. Met de vergroting worden ook de bestaande sleufsilo’s in het bouwperceel opgenomen en kan het bedrijf in de toekomst nog uitbreiden. De bestaande opstallen buiten het bouwperceel worden gesloopt en voor het gebied is een inrichtingsplan overeengekomen.

Indienen van beroep bij de Raad van State

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden tegen het vaststellingsbesluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Degene die een beroep heeft ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende die termijn naast het indienen van beroep ook een voorlopige voorziening is gevraagd. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Kijk voor meer informatie op www.leusden.nl/bestemmingsplannen .

Naar boven