Logo Bodegraven-Reeuwijk
Vaststelling bestemmingsplan Westeinde 65 Waarder en bekendmaking anterieure overeenkomst, . Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders van de Bodegraven-Reeuwijk maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 14 november 2012 het bestemmingsplan “Westeinde 65 Waarder”, met digitaal planidentificatienummer NL.IMRO.1901.12Westeinde65-BP80, heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel met adres Westeinde 65 Waarder en maakt vervangende nieuwbouw van een woning met een ander grondoppervlak mogelijk.

Tevens maken Burgemeester en wethouders bekend dat ten behoeve van deze ontwikkeling een anterieure overeenkomst, als bedoeld in art. 6.12 van de Wet ruimtelijke ordening, is gesloten. De overeenkomst regelt de verdeling van kosten tussen gemeente en initiatiefnemer.

Tegen het ontwerp van het bestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingebracht; evenmin zijn er ambtshalve wijzigingen. Het ontwerpbestemmingsplan is ongewijzigd vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan “Westeinde 65 Waarder”, en de daarbij behorende stukken, liggen vanaf donderdag 20 december 2012 gedurende 6 weken voor iedereen op de volgende wijze ter inzage:

  • digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal als pdf bestand op de gemeentelijke website: www.bodegraven-reeuwijk.nl onder de rubriek `projecten en bestemmingsplannen’;

  • op papier en digitaal tijdens openingsuren in het gemeentehuis.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op: http://bodegravenrwijk.gemeentedocumenten.nl

Tegen dit vastgestelde bestemmingsplan is beroep mogelijk. Dit kan vanaf 20 december 2012 tot en met 30 januari 2013 Het beroep dient ingesteld te worden bij de Raad van State te Den Haag, afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingediend door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend en door die belanghebbenden die aannemelijk kunnen maken redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen. Tevens kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn of te wel op 31 januari 2013. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven