Logo Lingewaard
Ontwerp omgevingsvergunning verbouwing Van Voorststraat 1 te Huissen, Lingewaard

Burgemeester en wethouders van Lingewaard zijn voornemens om een omgevingsvergunning te verlenen voor de verbouwing van de verdiepingen behorend bij het pand Van Voorststraat 1 te Huissen tot woningen.

De locatie is aangegeven op de bij de ruimtelijke onderbouwing behorende verbeelding en betreft de volgende werkzaamheden:

  • de bestaande kantoorruimten op de 1e en 2e verdieping van het pand Van Voorststraat 1 te Huissen worden verbouwd tot 12 twee kamerappartementen.

Waar ter inzage?

De aanvraag, de omgevingsvergunning en de ruimtelijke onderbouwing met bijbehorende stukken worden met ingang van 13 december 2012 voor een ieder gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • De digitale omgevingsvergunning kunt u raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • De omgevingsvergunning kan als pdf worden geraadpleegd op de website van de gemeente Lingewaard (www.lingewaard.nl onder wonen→actueel→bekendmakingen→ontwerp omgevingsvergunningen);

  • Zowel de digitale als analoge verbeelding, ruimtelijke onderbouwing en ontwerp omgevingsvergunning ligt ter inzage bij het Klant Contact Centrum aan de Kinkelenburglaan 6 in Bemmel. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met het Klant Contact Centrum, telefoon (026) 326 01 11.

Een ieder die het niet eens is met de ter inzage liggende stukken kan binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met mevrouw C. Dormans van de afdeling Beleids- en Projectontwikkeling, team Ruimtelijk Beleid telefoonnummer (026) 326 0147.

Bemmel, 12 december 2012

Naar boven