Logo Boarnsterhim
Vaststelling bestemmingsplan Reduzum - Tankstation gemeente Boarnsterhim

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boarnsterhim maken bekend dat, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, de gemeenteraad op 27 november 2012 heeft besloten het bestemmingsplan Reduzum - Tankstation vast te stellen.

Het voorliggende bestemmingsplan heeft betrekking op de ontwikkeling van een onbemand tankstation aan de provinciale weg N354 (A32 - Sneek) ter hoogte van de carpoolplaats.

Het bestemmingsplan en het raadsbesluit liggen met ingang van woensdag 12 december 2012 tot en met dinsdag 22 januari 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis aan de J.W. de Visserwei 10 te Grou. Het vastgestelde bestemmingsplan is ook te raadplegen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0055.BPReduzumtankstat-VA01.

Gedurende bovengenoemde termijn kan tegen dit besluit schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage door:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend tegen het ontwerpplan;

  • belanghebbenden aan wie niet verweten kan worden dat zij niet tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de termijn naast het beroepsschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit van de gemeenteraad niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven