Logo Leiden
Omgevingsvergunning Andries Schotkade, Leiden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden maakt bekend dat een omgevingsvergunning Andries Schotkade, NL.IMRO.0546.PB00039-0301, is verleend voor het mogelijk maken van het plaatsen van een woonboot in een zijtak van de Vliet/Trekvliet ter hoogte van de kruising tussen de Andries Schotkade en de Schelpenkade. In dit gedeelte zijn zes woonboten aanwezig. De bedoeling is om hier een zevende woonboot te plaatsen. Het ontwerp van de omgevingsvergunning heeft vanaf maandag 9 juli t/m maandag 20 augustus 2012 ter inzage gelegen. Tijdens deze inzagetermijn is één zienswijze ontvangen. De ingediende zienswijze heeft er niet toe geleid dat het college een ander standpunt inneemt ten aanzien van het verlenen van de omgevingsvergunning. Het vastgestelde besluit bevat geen wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Beroep

Het besluit met bijbehorende stukken ligt van maandag 10 december 2012 tot en met maandag 21 januari 2013 ter inzage in het atrium van het stadhuis (Stadhuisplein 1) en bij het servicepunt Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis), maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur (donderdag tot 20.00 uur) en zaterdag van 9.00-13.00 uur. Tijdens deze beroepstermijn kan een beroep worden ingesteld door de volgende personen:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit

Een beroepschrift kunt u verzenden naar de Rechtbank ’s Gravenhage, sector Bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Naast een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de rechtbank. Het besluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn of wanneer op een eventueel verzoek om voorlopige voorziening is besloten.

Informatie

Nadere informatie kunt u inwinnen bij het servicepunt Bouwen en Wonen, Langegracht 72, Leiden , tel. (071) 5165502, e-mail: service.bowo@leiden.nl.

Naar boven