Consultatie ontwerpbesluit tariefregulering ontbundelde glastoegang (FttH)

Het college van de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (OPTA) doet hierbij mededeling van het ontwerpbesluit tariefregulering ontbundelde glastoegang (FttH). In dit ontwerpbesluit wordt invulling gegeven aan de in het marktbesluit ontbundelde toegang op wholesale niveau aan KPN opgelegde tariefverplichting, voor zover die toeziet op Fiber-to-the-Home (FttH) netwerken.

Consultatie

Dit ontwerpbesluit wordt conform artikel 6b.1 van de Telecommunicatiewet voorbereid, met toepassing van de uniforme openbare voorbereidingsprocedure (Algemene wet bestuursrecht, afd. 3.4). Het ontwerpbesluit is op vrijdag 7 december 2012 aan belanghebbenden toegestuurd en gepubliceerd op de website van OPTA (www.opta.nl). Vanaf vrijdag 7 december 2012 is het ontwerpbesluit gedurende zeven weken voor belanghebbenden op afspraak bij OPTA in te zien; verzoeken daartoe dienen te worden gericht aan mevrouw Van Druten (m.vandruten@opta.nl of (070) 315 3547).

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen tot en met vrijdag 25 januari 2013 hun zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen zowel per post als per e-mail te worden toegestuurd, o.v.v. ‘Zienswijze ontwerpbesluit tariefregulering ontbundelde glastoegang (FttH)’. (OPTA, afd. Markten, postbus 90420, 2509 LK Den Haag en m.vandruten@opta.nl.) Als uw zienswijze vertrouwelijke gegevens bevat, verzoeken wij u gemotiveerd aan te geven welke dat zijn en daarbij gelijktijdig ook een openbare versie  aan te leveren.

Na het sluiten van de indieningtermijn zal het college deze zienswijzen inventariseren en beoordelen of het ontwerpbesluit gewijzigd wordt.

Naar boven