Logo Aalburg
Vastgesteld wijzigingsplan ‘Kerkverreweide Oost, Wijk en Aalburg’, gemeente Aalburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aalburg maken bekend dat zij op 4 december 2012 ongewijzigd hebben vastgesteld het wijzigingsplan “Kerkverreweide Oost, Wijk en Aalburg”, inhoudende een wijziging van het bestemmingsplan “Wijk en Aalburg".

Het wijzigingsplan voorziet in de mogelijke oprichting van 8 woningen aan de Binnenwaard en in de mogelijke oprichting van 4 woningen aan de Kerkverreweide. In het bestemmingsplan “Wijk en Aalburg” zijn de gronden bestemd voor ‘agrarisch kernrandgebied’ en op het plangebied rust een wijzigingsbevoegdheid.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van 7 december 2012 gedurende zes weken ter inzage. Binnen genoemde termijn van terinzagelegging kan van het vastgestelde wijzigingsplan en bijbehorende stukken door een ieder tijdens kantooruren kennis worden genomen bij de balie ‘Bouwen en Milieu’ van het Aalburgloket, Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg.

Gedurende de terinzagetermijn kunnen belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpwijzigingsplan, tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als binnen de termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van genoemde Afdeling is ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Wijk en Aalburg, 6 december 2012

Naar boven