Logo Muiden
Vaststelling bestemmingsplan Willemslaan 18 Muiderberg, Muiden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Muiden maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 22 november 2012 het bestemmingsplan ‘Willemslaan 18 Muiderberg’ heeft vastgesteld.

Dit bestemmingsplan maakt een bouwplan voor uitbreiding van de woning juridisch - planologisch mogelijk. Het aantal toegestane woningen (1) blijft gelijk.

Het verlenen van de omgevingsvergunning voor het bouwplan is gecoördineerd met de bestemmingsplanprocedure op grond van artikel 3.30 Wro. Dit betekent dat het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning dezelfde procedure volgen. De omgevingsvergunning met nr. Nummer M-HZ_WABO-2012-1031 is op 5 december 2012 verleend.

Het vastgestelde bestemmingsplan en de verleende omgevingsvergunning liggen met ingang van de dag na deze publicatie gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage. Voor inzage kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur terecht bij de afdeling Gebieds- en Beheerzaken in het gemeentehuis, Het Anker 2 te Muiden. De vastgestelde bestemmingsplannen zijn ook langs elektronische weg te raadplegen, o.a. via de website www.muiden.nl.

Beroep

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan of de ontwerpomgevingsvergunning heeft ingebracht, of een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij of zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, zijn of haar zienswijze naar voren heeft gebracht, beroep instellen bij de Raad van State.

Het beroepschrift dient u te richten aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven