Omgevingsvergunning Ministerie van Defensie voor de inrichting MC Rucphen aande Zundertseweg 45 te Rucphen, Ministerie van Infrastructuur en Milieu

KENNISGEVING ONTWERPBESCHIKKING

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure
Onderwerp

De minister van Infrastructuur en Milieu heeft op 5 december 2011 een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen van het Ministerie van Defensie voor de inrichting MC Rucphen (49F04) aan de Zundertseweg 45 te Rucphen.

De aanvraag betreft een revisievergunning voor de gehele inrichting. De aard van de inrichting betreft een magazijnencomplex.

De minister van Infrastructuur en Milieu maakt bekend dat zij het voornemen heeft de vergunning te verlenen.

Inzage

U kunt de ontwerpbeschikking en overige van belang zijnde stukken van 13 december 2012 tot en met 23 januari 2013 op de volgende plaatsen inzien:

  • de gemeente Rucphen, Raadhuisstraat 27 te Rucphen;

  • de DCMR Milieudienst Rijnmond, Parallelweg 1 te Schiedam (buiten en na deze periode uitsluitend na telefonische afspraak: 010 - 246 86 21).

Zienswijze

Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen schriftelijke zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, p/a DCMR Milieudienst Rijnmond, Postbus 843, 3100 AV Schiedam. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. Dit kan telefonisch of na afspraak.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerp-beschikking en men belanghebbende is.

Inlichtingen

De heer R. van Eden van de DCMR, telefoon 010 - 246 85 57.

Deze kennisgeving is ook geplaatst op www.dcmr.nl.

Zaaknummer: 98381868, DMS: 21493320.

Naar boven