Logo Delft
Ter inzage ontwerpbestemmingsplan Zuidwest 3 Tanthof, Delft

De gemeente heeft een bestemmingsplan ontworpen voor de volgende gebieden:

  • de wijken Tanthof Oost en Tanthof West;

  • gedeelte Kruithuisweg aan de noordoostzijde;

  • groenstrook en bedrijvenstrook tot het spoor aan de oostzijde;

  • gedeelte Kerkpolder begrensd door Kruithuisweg en geplande A4;

  • grondgebied 'Koe in de Weijk' aan de zuidzijde.

Een nieuw bestemmingsplan is nodig om een aantal verouderde bestemmingsplannen te vervangen door een actueel plan.

Het bestemmingsplan inzien

Vanaf 6 december 2012 tot en met 16 januari 2013 kunt u het ontwerpbestemmingsplan Zuidwest 3 Tanthof op de volgende wijzen bekijken:

Reageren op ontwerpbestemmingsplan

U kunt reageren op het bestemmingsplan. Het is namelijk een ontwerpplan. Het kan aangepast worden op basis van de reacties die erop komen. Wilt u reageren? Stuur dan een brief met uw reactie (zienswijze) op het bestemmingsplan naar:

Gemeenteraad Delft

Postbus 78

2600 ME Delft

In uw zienswijze moet u duidelijk uw naam en adres vermelden en aangeven dat het om ontwerpbestemmingsplan Zuidwest 3 Tanthof gaat. U kunt uw reactie vanaf 6 december 2012 tot en met 16 januari 2013 indienen.

Wilt u uw zienswijze mondeling indienen? Maak dan een afspraak via het secretariaat van de afdeling Ruimte Advies. U kunt het secretariaat bereiken op telefoonnummer 015 - 260 24 68.

Hoe gaat het nu verder?

Reageert u op het ontwerpbestemmingsplan? Dan ontvangt u later een nota waarin alle binnengekomen reacties zijn samengevat en beantwoord. Deze Nota zienswijzen en het bestemmingsplan worden daarna aan de gemeenteraad aangeboden.

Vragen?

Hebt u vragen over het bestemmingsplan? Of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de procedure? Neem dan contact op via de Stadswinkel. U kunt ook altijd kijken op www.delft.nl.

Naar boven