Logo Alphen-Chaam
Ontwerpbestemmingsplan Het Sas 12 te Alphen, Alphen-Chaam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 11 december 2012 tot en met 21 januari 2013, voor eenieder ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan Het Sas 12 te Alphen. Dit ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de uitbreiding van de intensieve veehouderij ter plaatse tot een omvang van 2,5 ha.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende bovengenoemde periode tijdens werkdagen ter inzage bij de frontoffice in het gemeentekantoor te Alphen, van 9.00 tot 12.30 uur en op afspraak. Tevens zijn de plannen raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.alphen-chaam.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van de gemeente Alphen-Chaam, postbus 3, 5130 AA te Alphen. Voor algemene vragen kunt u zonder afspraak terecht bij de frontoffice vergunningverlening, voor specifieke vragen of het indienen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak gemaakt te worden met de behandelend medewerker, de heer B. van Strien tel.: 013-5086650.

Naar boven