Logo Rucphen
Publicatie vastgesteld wijzigingsplan ‘Buitengebied Rucphen 2012’ voor de realisatie van 3 gasleidingen Gasunie, Rucphen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rucphen maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 41, lid 3 van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Rucphen 2012’, medewerking hebben verleend aan het wijzigen van het bestemmingsplan voor de realisatie van 3 gastransportleidingen. De nieuwe leidingen worden aangelegd vanaf het meet- en regelstation Zegge, gelegen aan de Spoorstraat te Zegge en lopen in noordwestelijke en zuidoostelijke richting.

Deze wijziging houdt in dat de gronden met de bestemming ‘Agrarisch’ de dubbelbestemming ‘Leiding - Gas’ krijgen en heeft betrekking op de percelen kadastraal bekend als gemeente Rucphen, sectie N, nummers 134, 135, 137, 467, 566.

Het wijzigingsplan 3 gasleidingen Gasunie ligt met ingang van 6 december 2012 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis. Het plan (NL.IMRO.0840.9000BW001-DEF1) is eveneens in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van inzage bestaat de mogelijkheid beroep in te stellen bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Deze mogelijkheid staat alleen open voor belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen tegen het wijzigingsplan hebben ingediend, dan wel kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest. Wanneer u een beroepschrift heeft ingediend kunt u tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indien een bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven