Logo Katwijk
Ontwerpbestemmingsplan Voorschoterweg/’t Duyfrak, Katwijk

Het ontwerp bestemmingsplan Voorschoterweg/’t Duyfrak ligt met ingang van 7 december 2012 gedurende een termijn van zes weken ter inzage (zie betreffende kolom) op het gemeentehuis. Het digitale bestemmingsplan is verbeeld op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0537.bpVLKduyfrak-on01. Binnen de genoemde termijn is het ontwerpbestemmingsplan beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.katwijk.nl/roktw/NL.IMRO.0537.bpVLKduyfrak-on01.

Gedurende deze termijn kan een ieder zijn zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling indienen bij de raad. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient tijdig, bij voorkeur een week voor het einde van de terinzagelegging, een afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer 071 406 5181.

Gebied

Omschrijving

Inzage termijn

Het plangebied van het bestemmingsplan betreft Voorschoterweg/’t Duyfrak in Valkenburg. Het plangebied is gelegen in het zuidelijkste puntje van de ontwikkelingswijk ’t Duyfrak. De westelijke grens wordt gevormd door de ir. G. Tjalmaweg (N206). In het noorden wordt de grens gevormd door de woningen die vallen binnen het Uitwerkingsplan 2 ’t Duyfrak en Meer.

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan is dat de geplande ontsluitingsweg, groen, water en vrijstaande woningen niet meer passen binnen de ter plaatse geldende bestemmingen.

7 december 2012 tot en met 17 januari 2013

Naar boven