Logo Winterswijk
Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Correctie integrale herziening buitengebied Winterswijk (percelen Dwarsweg 15-06 Winterswijk en tegenover Blankersweg 4/4a Winterswijk), Winterswijk

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Winterswijk in de vergadering van 29 november 2012 het bestemmingsplan Correctie integrale herziening buitengebied Winterswijk heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan is een wijziging ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan Integrale herziening buitengebied Winterswijk. De wijziging vindt plaats naar aanleiding van een uitspraak van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (zaaknr. 201103085/1/R2). De vorm van twee bestemmingsvlakken is gewijzigd ten opzichte van het ontwerpplan. Het betreffen de percelen Dwarsweg 15-06 (recreatiebestemming) Winterswijk en een perceel tegenover Blankersweg 4/4a (paardenstal bij woonbestemming) Winterswijk.

Ter inzage

Het raadsbesluit en vastgestelde bestemmingsplan liggen vanaf woensdag 12 december 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor aan de Stationsstraat 25. Het plan is ook digitaal te raadplegen via onze website: www.winterswijk.nl (wonen en leven > ruimtelijke ordening > buitengebied > deelplannen buitengebied) en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienr is: NL.IMRO.0294.BP1209BGCORRECTIE-VA01.

Beroep

Van donderdag 13 december 2012 t/m woensdag 23 januari 2013 kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld tegen het raadsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden, tegen de wijziging van de percelen Dwarsweg 15-06 Winterswijk en tegenover Blankersweg 4/4a Winterswijk. Het beroepschrift kunt u sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 24 januari 2013. Als binnen de beroepstermijn een verzoek tot voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Winterswijk, 11 december 2012

Burgemeester en wethouders

Naar boven