Logo Vught
Voorbereidingsbesluit Centrumplan Vught, deelplan Oost, gemeente Vught

NL.IMRO.0865.vghVBBhzcentroost-0001

De gemeenteraad van Vught heeft in zijn vergadering van 15 november 2012 een voorbereidingsbesluit volgens artikel 3.7. jo. 3.3. Wro genomen. Dit voorbereidingsbesluit geldt voor een gebied dat plaatselijk bekend staat als "Centrumplan Vught, deelplan Oost". Het gebied is omgeven door de Dr. Hillenlaan, Raadhuisstraat, Marktveld en Ploegveld en is weergeven op de bij het voorbereidingsbesluit behorende en als zodanig gewaarmerkte tekening, nr. PB0902004oz.

Het voorbereidingsbesluit heeft als doel gelegenheid te geven voor het voorbereiden van een nieuw bestemmingsplan "Centrumplan Vught, deelplan Oost". Dit bestemmingsplan dient om deelplan Oost beter af te stemmen op de ontwikkeling van deelplan West en de samenhang tussen de twee deelplannen juridisch vast te leggen.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op donderdag 6 december 2012.

Tegen een voorbereidingsbesluit kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

Het van toepassing zijnde raadsvoorstel, het voorbereidingsbesluit en de bijhorende tekening liggen vanaf de datum van het inwerking treden van het besluit (6 december 2012) ter inzage in het gemeentekantoor, bezoekadres: Secretaris van Rooijstraat 1 in Vught. Het voorbreidingsbesluit is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl of op de gemeentelijke website www.vught.nl.

Naar boven