Logo Kaag en Braassem
Uitwerkingsplan Centrumplan Braassemerland te gemeente Kaag en Braassem

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het Uitwerkingsplan Centrumplan Braassemerland met ingang van donderdag 6 december 2012 t/m donderdag 17 januari 2013 voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden, of op afspraak. Het plan is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl met de IMRO-code: NL.IMRO.1884.Centrumplan-ONT1.

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerp uitwerkingsplanplan bij de gemeenteraad kenbaar maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen. De gemeenteraad zal degenen die tijdig hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt in de gelegenheid stellen een nadere mondelinge toelichting te geven.

Het Ontwerp Uitwerkingsplan Centrumplan Braassemerland is opgesteld op aanvraag en betreft een Uitwerkingsplan voor het centrum van Braassemerland, aangrenzend aan het bestaande centrum van Roelofarendsveen.

U kunt het ontwerp uitwerkingsplan ook inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met of een van onze klantadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem,

5 december 2012

Naar boven