Logo Tilburg
Ontwerpomgevingsvergunning ‘Enschotsebaan/Elstar ong. (A-4526)’ te Berkel-Enschot, gemeente Tilburg

Burgemeester en wethouders van Tilburg maken bekend dat zij voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor de volgende activiteiten:

  • Het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, sub a Wabo);

inzake het bouwen van een woonhuis aan "Enschotsebaan/Elstar ong. (A-4526)" te Berkel-Enschot (Z-HZ_WABO-2012-01578).

Terinzagelegging

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen van maandag 10 december 2012 tot en met maandag 21 januari 2013 ter inzage. De stukken zijn in te zien op www.tilburg.nl/omgevingsvergunningen.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kan eenieder - bij voorkeur schriftelijk - zienswijzen over de ontwerpbeschikking naar voren brengen. De zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Tilburg, t.a.v. procesbureau omgevingsvergunningen, t.a.v. procesbureau omgevingsvergunningen, postbus 90118, 5000 LA te Tilburg. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken met de heer E. van Herck op telefoonnummer 013-542 81 99.

Wij maken u erop attent dat tegen de uiteindelijke beschikking slechts beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden, die een zienswijze naar voren hebben gebracht tegen de thans aan de orde zijnde ontwerpbeschikking.

Tilburg, 7 december 2012

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg, mr. P.G.A. Noordanus, burgemeester

drs. G.G.H.M. Haanen MBA, secretaris

Naar boven