Ontwerpbestemmingsplan ‘Soestdijkse Grachten’

Burgemeester en wethouders van Soest maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van donderdag 9 februari 2012 gedurende zes weken voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan ‘Soestdijkse Grachten’ ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Soestdijkse Grachten’ heeft betrekking op de bedrijventerreinen Soestdijk en De Grachten in Soest. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Soestdijkse Grachten’ heeft als doel het plangebied te voorzien van een actuele bestemmingsplanregeling en het bieden van ruimte voor (toekomstige) ontwikkelingen.

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Soestdijkse Grachten’ en de daarbij behorende stukken liggen van donderdag 9 februari 2012 tot en met woensdag 21 maart 2012 ter inzage bij het Omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Soest, bij Idea, kunstencentrum, bibliotheek en theater, Willaertsstraat 49 te Soest en bij Bibliotheek Soesterberg, Rademakerstraat 97 te Soesterberg.

Het Omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis is iedere werkdag geopend tussen 08.30 en 13.00 uur en op donderdag tussen 08.30 en 20.00 uur. Tegen betaling van leges kan een afschrift worden verstrekt van de ter inzage gelegde stukken.

Digitaal raadplegen

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Soestdijkse Grachten’ is digitaal in te zien op internet: www.soest.nl/bestemmingsplannen.

Indienen zienswijzen

Tijdens de terinzagelegging van zes weken (van 9 februari 2012 tot en met 21 maart 2012) kan eenieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan ‘Soestdijkse Grachten’ schriftelijk of mondeling naar voren brengen:

  • schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Soest, Postbus 2000, 3760 CA Soest, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Soestdijkse Grachten’.

  • voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 035-6093470.

U kunt geen zienswijzen indienen via e-mail.

Woensdag 8 februari 2012

Burgemeester en wethouders van Soest.

Naar boven