Logo Losser
Kennisgeving beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Uitgebreide voorbereidingsprocedure, Losser

Kennisgeving beschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht heeft besloten om een omgevingsvergunning te verlenen.

  • het verbouwen van een dagactiviteitencentrum/zwembad De Kikker op het perceel Oldenzaalsestraat 134, 7581 PW Losser

De aanvraag, beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 12 december 2012 tot en met dinsdag 22 januari 2013 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in Losser.

Beroep

Tegen het besluit kan binnen 6 weken na bekendmaking beroep worden aangetekend.

Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank Almelo (sector bestuursrecht) postbus 323, 7600 AH Almelo. Er kan alleen beroep worden aangetekend door degene die ook een zienswijze hebben ingediend of redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet.

Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in Almelo, Postbus 323,7600 AH Almelo. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen

Naar boven