Logo Dordrecht
Publicatie terinzagelegging verleende omgevingsvergunning in afwijking van bestemmingsplan, Rijksstraatweg 150 te Dordrecht

Verleende omgevingsvergunning Tankstation de Zuidpunt in afwijking van bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Dordrecht maken bekend dat zij op 27 november 2012 hebben besloten om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° Wabo af te wijken van het bestemmingsplan Willemsdorp voor het herinrichten van het tankstation de Zuidpunt op het perceel Rijksstraatweg 150 te Dordrecht.

De verleende omgevingsvergunning “Tankstation de Zuidpunt” (NL.IMRO.0505.PB011Zuidpunt-3001) en bijbehorende stukken liggen met ingang van 6 december 2012 tijdens de openingsuren voor zes weken ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300, te Dordrecht. Het besluit is ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. en op www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen.

Aangezien geen zienswijzen tegen het ontwerpbesluit zijn ingediend, kan uitsluitend een

belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig een

zienswijze bij burgemeester en wethouders heeft ingediend, tot en met 16 januari 2013

tegen de verleende omgevingsvergunning beroep instellen bij de rechtbank Dordrecht, sector Bestuursrecht, Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht.

Het besluit treedt in werking met ingang van 17 januari 2013. Indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Dordrecht (Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht) een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Dordrecht, 5 december 2012

Burgemeester en wethouders

Naar boven