Logo Putten
Heroverweging Gedeputeerde Staten bestemmingsplan ‘Westelijk Buitengebied’, Putten

In haar uitspraak van 27 juni 2012 heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State het besluit van Gedeputeerde Staten van 15 september 2011 vernietigd voor zover het betreft het plandeel met de bestemming “Dagrecreatie” met de nadere aanduiding “sauna en beautycentrum (rsb)” ter plaatse van de percelen Tolweg 13-15 en Poolseweg 20. De uitspraak leidde er toe dat Gedeputeerde Staten hun besluit op dit punt moeten heroverwegen.

In het kader van deze heroverweging hebben Gedeputeerde Staten bij besluit van 14 novem-ber 2012, zaaknummer 2006-008331, besloten om opnieuw goedkeuring te geven aan de in het bestemmingsplan “Westelijk Buitengebied” aan de percelen Tolweg 13-15 en Poolseweg 20 gegeven bestemming “Dagrecreatie” en de aanduiding “sauna en beautycentrum (rsb)”.

Het besluit van Gedeputeerde Staten ligt van 6 december 2012 tot 17 januari 2013 voor een ieder op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de afdeling Bouwen, Ruimtelijke ordening en Milieu. Op afspraak, telefoonnummer (0341) 359731, kan het besluit buiten de hiervoor genoemde uren en op donderdagavond worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt via hetzelfde telefoonnummer.

Binnen de periode dat het besluit ter inzage ligt, kunnen belanghebbenden hiertegen beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voordat het beroepschrift in behandeling wordt genomen, dient -nadat hiervoor een rekening is ontvangen van de griffier van de Raad van State- een griffierecht te worden voldaan aan de Raad van State.

Het besluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven