Logo Werkendam
Ontwerpbestemmingsplan Buitendijk 17 Nieuwendijk, Werkendam

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf vrijdag 7 december 2012 ter inzage ligt:

  • het ontwerpbestemmingsplan Buitendijk 17 te Nieuwendijk

Het plan heeft betrekking op de vergroting van het agrarisch bouwblok aan de Buitendijk 17 te Nieuwendijk opdat ter plaatse een nieuwe melkveestal en sleufsilo’s gerealiseerd kunnen worden.

Het ontwerpbestemmingsplan (NL.IMRO.0870.03BP1053BgBuitd17) ligt vanaf vrijdag 7 december 2012 tot en met 17 januari 2013 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage bij het servicecentrum op het gemeentehuis van Werkendam. De stukken zijn ook in te zien via www.werkendam.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging heeft iedereen de mogelijkheid schriftelijk zienswijzen kenbaar te maken bij de gemeenteraad van Werkendam, Postbus 16, 4250 DA Werkendam.

Ook heeft u de mogelijkheid mondeling uw zienswijze binnen deze termijn kenbaar te maken. Voor het maken van een afspraak daarvoor kunt u contact opnemen met Anja Boterblom van de unit Ruimte via telefoonnummer 0183-507345 of per e-mail anja.boterblom@werkendam.nl.

Anterieure overeenkomst in het kader van het bestemmingsplan Buitendijk 17 Nieuwendijk

Burgemeester en wethouders geven op grond van artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening kennis dat de gemeente Werkendam met de initiatiefnemer van het plan voor de vergroting van het agrarisch bouwblok een anterieure overeenkomst heeft gesloten waarin onder andere waarborgen zijn opgenomen voor realisatie en instandhouding van de landschappelijke inpassing van de agrarische bebouwing.

Naar boven