Logo Tytsjerksteradiel
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Tytsjerk, Súderein 5 (wijziging bestemming “woondoeleinden” in “bedrijfsdoeleinden”)’, Tytsjerksteradiel

Op 22 november 2012 heeft de gemeenteraad het voornoemde bestemmingsplan (NL.IMRO.0737-06BPII) vastgesteld. Ten opzichte van het ontwerpplan wordt artikel 3 lid 4.1 sub a.2 als volgt gewijzigd: er geen woning op het bouwperceel wordt toegestaan.

Het plan ligt met ingang van 6 december 2012 voor een periode van 6 weken ter inzage. Iedereen kan in die periode het plan inzien op het gemeentehuis te Burgum, bij de balie Bouwen en Wonen. Het plan staat ook op onze website www.t-diel.nl.

Vanaf 7 december 2012 kan, voor een periode van zes weken, tegen het besluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt.

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken

  • belanghebbenden tegen de wijzigingen, die de gemeenteraad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Het beroepsschrift moet ingediend worden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Bij de Voorzitter van dezelfde Afdeling kan tegelijkertijd een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Dan treedt het plan niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven