Logo Teylingen
Mededeling besluit omgevingsvergunning afwijken bestemmingsplan voor het ophogen van grond, het aanleggen en gebruiken van een weg en parkeerplaatsen ten behoeve van recreatief gebruik ter plaatse van de voormalige vuilstortplaats in de kooipolder in Warmond, Teylingen

Burgemeester en wethouders van Teylingen hebben op 26 november 2012 besloten een omgevingsvergunning te verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° van de Wabo voor het ophogen van grond, het aanleggen en gebruiken van een weg en parkeerplaatsen ten behoeve van recreatief gebruik ter plaatse van de voormalige vuilstortplaats in de kooipolder in Warmond. Het betreft de percelen kadastraal bekend Warmond sectie A, nummers 3 en 208 en sectie A, nummer 7 ter plaatse van de toegangsweg. Het besluit is op 26 november 2012 verzonden. Over het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen naar voren gebracht.

Ter inzage

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentekantoor, Wilhelminalaan 25 in Sassenheim. Tevens is het besluit te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Binnen zes weken vanaf de dag na de verzenddatum van het besluit kunnen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht in beroep gaan. Een beroepschrift dient te worden gericht aan de rechtbank te Den Haag sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Naar boven