Logo Lisse
Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Lisse Centrum 2011, Lisse

De gemeenteraad heeft op 29 november 2012 het bestemmingsplan Lisse Centrum 2011 gewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in de herziening van de bestemmingsplannen Centrum 1986 en de bestemmingsplannen die later voor delen van het centrum zijn gemaakt (Westerdreef, Kanaalstraat 82, Heereweg 210C, Havenkwartier, Binnengebied Heereweg/Grachtweg, centrum begraafplaats en herziening).

De actualisatie moet leiden tot een actuele opzet en systematiek voor het plangebied. Het bestemmingsplan heeft tot doel de huidige bestemmingen vast te leggen maar geeft daarnaast ‘richting en inhoud’ aan het beleid voor de komende 10 jaar.

Ter inzage

Het gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ligt van 14 december tot en met 24 januari 2013 ter inzage in onze gemeentewinkel. U vindt het plan ook op www.lisse.nl. Daarnaast kunt u het op www.ruimtelijkeplannen.nl vinden onder identificatiecode NL.IMRO.0553.bpcentrumlisse2011-vgx1.

Beroepsprocedure

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het bestemmingsplan.

Het beroep moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling treedt in werking op 18 januari 2013 tenzij beroep is ingesteld of een voorlopige voorziening is aangevraagd bij de Raad van State. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Lisse, 5 december 2012

Het college van burgemeester en wethouders van Lisse

Naar boven