Vastgesteld uitwerkingsplan Strijp binnen de Ring 2007 (Parc Gender)

Burgemeester en wethouders van Eindhoven maken bekend dat zij op24 januari 2012 het uitwerkingsplan1e uitwerking Strijp binnen de Ring 2007 (Parc Gender) hebben vastgesteld.

Het uitwerkingsplan 1e uitwerking Strijp binnen de Ring 2007 (Parc Gender)is een gedeeltelijke uitwerking van het bestemmingsplan Strijp binnen de Ring 2007 en heeft betrekking op de nieuwbouw van het woon- en zorgcomplex aan de Maria van Bourgondiëlaan.

Het uitwerkingsplan ligt met ingang van 9 februari 2012 tot en met 22 maart 2012 ter inzage op werkdagen tijdens openingsuren bij de VTH-balie van het Inwonersplein in het Stadskantoor, Stadhuisplein 10, Eindhoven. Deze balie kunt u zonder afspraak bezoeken op maandag t/m vrijdag van 09.00–13.00 uur.

Gedurende deze termijn van ter visie legging kan een belanghebbende die een zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze over het ontwerpuitwerkingsplan bij het college kenbaar te maken, beroep instellen.

Het beroep kan worden ingesteld door het indienen van een gemotiveerd beroepschrift bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit, en daarmee het uitwerkingsplan niet. Daarom kunt u als u een spoedeisend belang heeft de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Zo’n verzoek kunt u alleen indienen als u ook beroep heeft ingesteld. Een dergelijk verzoek dient te worden gestuurd aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

edg/LG12003570

Naar boven