Logo Oirschot
Ontwerpbestemmingsplan Spoordonkseweg 67 en 68 gemeente Oirschot

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Spoordonkseweg 67 en 68 (ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, herziening Spoordonkseweg 67 en 68) ter visie wordt gelegd. Het plan beoogt de sloop van agrarische bedrijfsgebouwen, de bouw van twee ruimte- voor- ruimte- woningen en het omzetten van de twee aanwezige bedrijfswoningen in burgerwoningen met bijgebouwen op de locaties Spoordonkseweg 67 en 68 in Oirschot.

Vanaf donderdag 6 december 2012 liggen het ontwerpbestemmingsplan Spoordonkseweg 67 en 68 en de bijbehorende stukken gedurende zes weken voor eenieder ter visie. U kunt het ontwerpbestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan ligt ook ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in Oirschot.

Hogere waarde Wet geluidhinder

Het college van burgemeester en wethouders van Oirschot is van plan een hogere grenswaarde volgens artikel 83 van de Wet geluidhinder vast te stellen voor (het realiseren van) vier woningen aan de Spoordonkseweg 67 en 68 (ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, herziening Spoordonkseweg 67 en 68). Het gaat om een hogere geluidbelasting tot maximaal 53 dB. De ontwerpbeschikking ligt van 6 december 2012 tot en met 16 januari 2013 ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis, Deken Frankenstraat 3 in Oirschot.

Zienswijzen

Eenieder heeft de mogelijkheid om vanaf 6 december 2012 tot en met 16 januari 2013 zienswijzen in te dienen op de stukken die ter inzage liggen. Het is mogelijk schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Oirschot (Postbus 11, 5688 ZG Oirschot). Mondelinge zienswijzen kunt u tijdens de openingstijden van het gemeentehuis kenbaar maken bij de Centrale Balie.

5 December 2012

Naar boven