Logo Overijssel
Kennisgeving Ontwerpbesluit voor de uitvoering van het projectplan Meppelerdiepsluis, Overijssel

Ingevolge artikel 5.8 van de Waterwet bevorderen Gedeputeerde Staten van Overijssel een gecoördineerde voorbereiding van de besluiten die nodig zijn ter uitvoering van het projectplan.

In het kader van deze coördinatie geven Gedeputeerde Staten kennis van het feit dat een ontwerpbesluit is genomen.

Welk ontwerpbesluit is genomen en ligt er inzage?

Voor de uitvoering van het projectplan Meppelerdiepsluis is het volgende ontwerpbesluit genomen overeenkomstig de procedure van artikel 5.8 Waterwet in combinatie met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht:

ontwerpbesluit van het college van burgemeester en wethouders van Zwartewaterland voor het verlenen van een omgevingsvergunning voor het aanbrengen van damwanden inclusief ankers (af)meerpalen, geleidepalen en steiger voor het project ‘de ombouw van de Meppelerdiepsluis van keersluis tot schutsluis’ (Hasselterdijk 33 a te Zwartsluis).

Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing.

Waar en wanneer kunt u de stukken inzien?

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 6 december 2012 tot en met 17 januari 2013 ter inzage in het gemeentehuis, Telvorenstraat 2 te Hasselt en het provinciehuis, Luttenbergstraat 2 te Zwolle.

Hoe kunnen zienswijzen worden ingediend?

Gedurende 6 weken, van 6 december 2012 tot en met 17 januari 2013 kan eenieder tegen het ontwerpbesluit schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen.

U kunt uw schriftelijke zienswijze sturen naar: Gedeputeerde Staten van de provincie Overijssel, t.a.v. mevr. mr. F.E.M. Broshuis, Postbus 10078, 8000 GB Zwolle. U kunt uw zienswijze rechtstreeks indienen bij het bevoegd gezag van het besluit, burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland, Postbus 23, 8060 AA Hasselt.

In deze periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. Als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken kunt u dit binnen genoemde termijn van terinzagelegging kenbaar maken aan mevr. mr. F.E.M. Broshuis (telefoon 038 499 78 67). Van een mondeling naar voren gebrachte zienswijze wordt verslag gemaakt.

Naar boven