Uitnodiging Inloopavond N331 Zwartsluis-Vollenhove op 11 december 2012

Provincie Overijssel vindt het belangrijk dat iedereen zich gemakkelijk, veilig en vlot kan verplaatsen. Daarom werken wij op vele plaatsen aan de verbetering van de wegen in Overijssel. Ook de provinciale weg N331 tussen Zwartsluis en Vollenhove krijgt in 2014 een flinke opknapbeurt om de verkeersveiligheid en de doorstroming te verbeteren.

Afgelopen juli hebben Gedeputeeerde Staten ingestemd met het plan in hoofdlijnen voor de N331. Na overleg met organisaties, instellingen en aanwonenden is het plan nu vertaald in een concreet Definitief Ontwerp. Dit ontwerp willen wij aan u presenteren tijdens een inloopbijeenkomst op dinsdagavond 11 december 2012. De bijeenkomst vindt plaats van 18.00 uur tot 21.00 uur in Hotel Zwartewater, De Vlakte 20 in Zwartsluis.

Op de inloopbijeenkomst staan het Definitief Ontwerp en de bestemmingsplanprocedure van de gemeenten Zwartewaterland en Steenwijkerland centraal. Vertegenwoordigers van de provincie en beide gemeenten zijn aanwezig om een toelichting te geven en eventuele vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Naar boven