Logo Skarsterlân
Ontwerpomgevingsvergunning uitbreiden paardenhouderij Kadijk 14, Sintjohannesga, Skarsterlân

Burgemeester en wethouders van Skarsterlân maken bekend, dat zij van plan zijn om met toepassing van artikel 2.12, lid 1 sub a onder 3°, van de Wet algemene bepalingen omgevingrecht (Wabo) af te wijken van de voorschriften van het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied gemeente Skarsterlân’ en de ‘Partiële herziening bestemmingsplannen (parapluplan ontheffingen)’ voor het uitbreiden van de paardenhouderij op het perceel Kadijk 14 te Sintjohannesga (kadastraal bekend gemeente JHN00, sectie E, nummer 00704.

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteiten:

  • het (ver)bouwen van een bouwwerk;

  • afwijken ruimtelijke regels (uitgebreid) en

  • wijzigen milieu inrichting.

De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 14 december 2012 tot en met donderdag 24 januari 2013 voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis, Herema State 1 te Joure en zijn ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen tegen het ontwerpbesluit. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 101, 8500 AC Joure. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer A.L.B. Dooper van cluster Vergunningen, telefoonnummer 14 05 14.

Naar boven