Logo Stichtse Vecht
Vastgesteld bestemmingsplan Tweede partiële herziening Maarssen aan de Vecht, gemeente Stichtse Vecht

Burgemeester en wethouders van Stichtse Vecht maken bekend dat het door de gemeenteraad in de vergadering van 27 november 2012 vastgestelde bestemmingsplan Tweede partiële herziening Maarssen aan de Vecht vanaf vrijdag 7 december 2012 tot en met donderdag 17 januari 2013 ter inzage ligt.

Inhoud

Met dit bestemmingsplan wordt het mogelijk in het park Goudestein aan de zijde van de Diependaalsedijk gedurende een periode van maximaal 62 dagen per jaar evenementen te organiseren zoals een schaatsbaan, een kleinschalig openluchttheater of een kerkdienst.

Inzien

Het vastgestelde bestemmingsplan (NL.IMRO.1904.BP2partherzmadvMDW-VG01) is vanaf vrijdag 7 december 2012 te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Vanaf diezelfde datum is het plan gedurende 6 weken in te zien bij het Omgevingsloket van de gemeente Stichtse Vecht, Endelhovenlaan 1 in Maarssen en het Servicepunt Loenen, Molendijk 34 in Loenen aan de Vecht. U kunt zonder afspraak bij het Omgevingsloket terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.30-12.30 uur en alleen op afspraak van 12.30-17.00 uur (0346-254000). Het Servicepunt is geopend van maandag tot en met donderdag van 13.00-16.00 uur.

Reageren

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan vanaf vrijdag 7 december gedurende 6 weken schriftelijk beroep worden ingesteld. Alleen belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend op het ontwerpbestemmingsplan dan wel belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest, kunnen beroep instellen. Een beroepschrift kunt u, onder vermelding van beroepschrift bestemmingsplan Tweede partiële herziening Maarssen aan de Vecht, richten aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State in Den Haag.

In werking treden bestemmingsplan

Het vaststellingsbesluit van het bestemmingsplan treedt in werking op 18 januari 2013 tenzij voor deze datum naast een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het betreffende onderdeel van het besluit geschorst totdat op het verzoek is beslist. Een verzoek tot voorlopige voorziening richt u aan de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State in Den Haag. Op www.raadvanstate.nl vindt u meer informatie over hoe u in beroep kunt gaan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven