Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan Seingraaf

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 en 6.24 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van donderdag 16 februari 2012 het ontwerpbestemmingsplan Seingraaf met bijbehorende stukken voor eenieder gedurende zes weken ter inzage ligt.

Bestemmingsplan

Het nieuwe bedrijventerrein Seingraaf is – globaal aangegeven – gelegen in de oksel van de IJssel en de A12 in het noordwesten van de gemeente Duiven. Het plangebied wordt ontsloten en aan de zuidzijde begrensd door de Rivierweg. De A12 vormt de oostelijke begrenzing van het plangebied. Aan de westzijde wordt het plangebied begrensd door de gemeente Westervoort en aan de noordzijde door de Lathumsedijk. Het plangebied is binnendijks gelegen. Seingraaf heeft betrekking op een gebied met een bruto oppervlakte van circa 18 hectare. Seingraaf is bedoeld als regionaal bedrijventerrein. Op Seingraaf zullen bedrijven uit de lichtere milieucategorieën (categorie 1 t/m 3) worden gehuisvest.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen door eenieder zienswijzen schriftelijk kenbaar worden gemaakt bij de raad van de gemeente Duiven, postadres: Postbus 6 te 6920 AA Duiven. Voor het kenbaar maken van mondelinge zienwijzen kan contact worden opgenomen met de behandelend ambtenaar. Deze is telefonisch bereikbaar onder nummer 0316-279 382.

Grondexploitatierekening

De ontwikkeling van het plan is een initiatief van de gemeente Duiven. De gronden zijn grotendeels eigendom van de gemeente Duiven. De grondexploitatierekening is sluitend.

Anterieure overeenkomst

Burgemeester en wethouders maken op grond van het bepaalde in artikel 6.24 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeente een overeenkomst van ruiling met De Rotonde B.V. te Duiven is aangegaan. Deze overeenkomst is gesloten met het oog op het optimaliseren van het bestemmingsplan. De zakelijke beschrijving van deze overeenkomst ligt ook ter inzage.

Voorts maken burgemeester en wethouders ter voldoening aan het bepaalde in 6.12 van de Wet ruimtelijke ordening hierbij tevens bekend, dat geen exploitatieplan wordt vastgesteld.

Informatie

Voor inzage in de stukken kunt u zich wenden tot de sectorbalie Grondgebied. Deze is gevestigd aan de Kastanjelaan 3 te Duiven en is iedere werkdag geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Daarnaast is het plan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0226.BPSEINGRAAF001-ON01 en via de gemeentelijke website www.duiven.nl (politiek en organisatie – beleid en regelgeving – bestemmingsplannen – ontwerp).

Naar boven